Egyszerű, csináld magad, kerti vízrendszer építés John Guest termékekkel

John Guest - lamarking hírlevél 2011 május

Itt a tavaszi kertészkedés ideje - John Guest

Itt van a jóidő, a kertje újra törődést és karbantartást igényel. Spóroljon a vízzel és az idejével, építsen ki saját esővízgyűjtő, illetve öntöző rendszert.Ebben lehet segítségére a John Guest terméksor, amit kifejezetten könnyű és gyors felhasználásra fejlesztettünk. A John Guest csatlakozók segítségével szerszám nélkül egymaga is könnyen kivitelezheti a fenti rendszereket, sőt egyszerűen és gyorsan, kiváló minőségben fűtési, ivó- és használati melegvíz hálózatokat is kiépíthet. A csövet a kívánt helyen elvágja és bedugja a gyorscsatlakozóba, ilyen egyszerűen létrehozhat egy csőkötést. Ha elrontott valamit a kötések egy mozdulattal oldhatóak, az idomok és a csővek újra felhasználhatóak.

Ha termékünk felkeltette érdeklődését tudjon meg többet róla honlapunkról (www.johnguest.hu), vagy keresse ügyfélszolgálatunkat kérdéseivel.

Kerti öntözőrendszer | John GuestJohn Guest - Innovatív csatlakozók vízfelhasználáshoz

A JG Speedfit Blue új csatlakozó sorozat kifejezetten vízrendszerek kialakításához készült. 20, 25 és 32 mm átmérővel készülnek a csatlakozók, hogy megkönnyítsék a kerti öntöző vagy esővíz elvezető rendszerek kiépítését. A széles termékválaszték, a rengeteg lehetőséget biztosító modulos koncepció megszámlálhatatlan különböző kombinációs lehetőséget nyújt akár új vízrendszer kiépítésénél, akár egy már meglevő kiegészítéséhez.Hajlékony tömlők, szelepek, osztók, sárgaréz idomok és még rengeteg kiegészítő lehetőség közül választhat gyorscsatlakozós rendszerünkből.

John Guest kerti locsoló rendszer